Osmaniye'nin futbol tutkunları büyük bir heyecanla bekledikleri gün geldi çattı! Osmaniye Amatör Lig Play-Off Finali, 5 Mayıs Pazar günü saat 15:00'te Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu heyecan dolu finalde, 7 Mart Kadirli Demir Spor ve Toprakkale Gençler Birliği takımları mücadele edecek.

Alanya'da duvara çarpıp yanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti Alanya'da duvara çarpıp yanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti

Osmaniye Amatör Lig Play Off Finali Heyecanı Dorukta! (1)Sezon boyunca sergiledikleri başarılı performanslarla adlarından söz ettiren iki takım, şimdi büyük finalde karşı karşıya gelecekler. Futbolseverlerin merakla beklediği bu mücadelede, kazanan takım Osmaniye Amatör Lig şampiyonu olacak.

Osmaniye Amatör Lig Play Off Finali Heyecanı Dorukta! (3)Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu muhteşem final maçını kaçırmayın! Futbolseverler, sevdikleri takımları desteklemek için tribünleri dolduracak ve unutulmaz bir futbol şölenine tanıklık edecekler. Büyük Final için geri sayım başladı!

Muhabir: Resul Özdil