Genel

ÖNER VE KAYNAR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Abone Ol

İdlib'deki hava saldırında şehit düşen askerler için Düziçi merkez Camii'nde cuma namazı öncesi Fetih suresi okundu. Cuma namazı sonrası Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner ve Yarbaşı Belediye başkanı Mustafa Kaynar Düziçi Atatürk ve Demokrasi meydanında basın açıklaması düzenledi.
-Başkan Öner yaptığı açıklamada, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz. İdlip bölgesinde Kahraman Mehmetçiğimize karşı yapılan saldırıyı nefretle Tel'in ediyorum. Bu hain saldırıda şehadet mertebesine ulaşan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'dan rahmet, menfur saldırıda yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağolsun." - " ifadelerini kullandı.

-Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar açıklamasında, "Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak üzere Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik Esed rejim unsurlarının alçakça yapmış olduğu hava saldırısı sonucu şehit düşen 33 kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

-Düziçi Hacılar merkez camiinde cuma namazı öncesi Fetih, Yasin ve Mülk sureleri okunup şehitler için dua edildi. Haber: Ersin Şimşek