SGK'nın duyurusu, milyonlarca emekli tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Para-4Yapılan açıklamaya göre, e-Devlet platformunda hayata geçirilen yenilikler arasında, ödeme miktarlarının takibi ve maaş detaylarının görüntülenmesi gibi önemli kolaylıklar bulunuyor.

Emekli Zammı Özellikle SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) emeklileri için tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen ödeme takvimi, ödemelerin daha kolay takip edilmesini sağlıyor.

E DevletBu bilgilere e-Devlet üzerinden kolayca erişilebiliyor.

Emekli Can ÇekişiyorMaaş detaylarının görüntülenmesi de emeklilerin hayatını kolaylaştıran bir diğer önemli adım olarak öne çıkıyor.

Para 23Artık emekliler, e-Devlet üzerinden maaş detaylarını kolayca görüntüleyip, ödeme miktarlarını kontrol edebiliyorlar.

ParaAyrıca, tahmini emekli maaşlarını da e-Devlet üzerinden hesaplayabiliyorlar.

Para1

SGK'nın bu yeniliklerle amaçladığı, emeklilerin günlük hayatlarını daha rahat bir şekilde idare etmelerini sağlamak.

Para Cezae-Devlet üzerinden sunulan bu kolaylıklar, emeklilerin yaşamlarını daha yönetilebilir hale getiriyor ve ödemelerini takip etmelerine olanak sağlıyor.

Para 5SGK'nın e-Devlet platformuna eklediği bu yenilikler, milyonlarca emekli için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Teknosa "Dijital Odaklı Dönüşüm" programıyla bu yıl 1 milyar liralık yatırım planlıyor Teknosa "Dijital Odaklı Dönüşüm" programıyla bu yıl 1 milyar liralık yatırım planlıyor

Para 3Emekliler, artık ödeme takvimlerini, maaş detaylarını ve tahmini maaşlarını kolayca kontrol edebilecekleri bu platform sayesinde, daha rahat bir emeklilik dönemi geçirebilecekler.

Editör: Resul Özdil