AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Seydi Gülsoy, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek Osmaniye’de devam eden karayolu projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


“Projelerin Takipçisiyiz”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Gülsoy:

“Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek, ilimizde devam eden projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim.”

ifadelerini kullandı. Gülsoy, Osmaniye’nin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yürütülen projelerin yakından takip edildiğini vurguladı.


Hangi Projeler Gündemde?

Görüşmede, Osmaniye çevre yolu düzenlemeleri, köprü ve kavşak projeleri, şehir içi ulaşımda trafik yükünü azaltacak yatırımlar ile bölgeye değer katacak yeni karayolu projelerinin de gündeme geldiği öğrenildi.


Ekonomik Gelişim İçin Ulaşım Öncelikli

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda da görev alan Gülsoy’un, altyapı ve ulaştırma projelerini sadece bir ulaşım meselesi değil, bölgesel kalkınma ve ekonomik canlanmanın ana unsurlarından biri olarak değerlendirdiği biliniyor.

Muhabir: Resul Özdil