Burdur'da kadın çiftçilere 60 bin çilek fidesi dağıtıldı Burdur'da kadın çiftçilere 60 bin çilek fidesi dağıtıldı

Gülsoy, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, İl Başkanı Adnan Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Belediye Grup Başkan Vekili Osman Kıbrıslıgil, İl Başkan Yardımcısı Bekir Dağ ve birçok kurum müdürüyle birlikte Bülbül Camisi'nde bayram namazını eda etti. Namazın ardından gerçekleşen bayramlaşma programı, Osmaniye'nin önemli kamu ve siyaset temsilcilerini bir araya getirerek, bölgede birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağladı.

Milletvekili Gülsoy, Bülbül Camisi'nde Bayram Namazını Eda Etti (3)Seydi Gülsoy'un etkin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı buluşma, hemşehrilerin sevgi ve saygılarını paylaştığı sıcak bir atmosferde geçti. Gülsoy'un, Osmaniye'deki bayramlaşma programlarına gösterdiği ilgi, bölge halkıyla olan yakın temasını ve toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Milletvekili Gülsoy, Bülbül Camisi'nde Bayram Namazını Eda Etti (1)Bu tür etkinlikler, siyasi temsilciler ile vatandaşlar arasında güvenin ve iletişimin artmasına olanak tanırken, Seydi Gülsoy'un liderliğindeki katılım, Osmaniye'nin sosyal dokusunu güçlendirmeye devam ediyor.

Milletvekili Gülsoy, Bülbül Camisi'nde Bayram Namazını Eda Etti (4)

Muhabir: Resul Özdil