Ramazan ayına sayılı günler kala, Migros'un geleneksel kampanyasıyla pide fiyatlarında devrim niteliğinde bir indirime gidiyor.

Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü

Ramazan Pidesi Fiyatları (2)-1

Enflasyonun artmasıyla beraber pide fiyatlarının da yükselmesine rağmen, Migros bu duruma çözüm getirerek Ramazan Pidesi'ni oldukça düşük bir fiyata satışa sunuyor.

Normalde 15 TL'ye satılan Ramazan Pidesi, Migros'un kampanyasıyla sadece 5 TL'ye alıcı bulacak. Migros Money üyelerine özel bu kampanyadan yararlanmak için ise belirli şartlar bulunuyor.

Ramazan Pidesi Fiyatları (2) 23-31 Mart tarihleri arasında 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Money kartlarıyla tek seferde 1 pideyi 5 TL’ye veya 2 pideyi toplamda 10 TL’ye satın alabilecekler.

Ramazan Pidesi Fiyatları (3)Ancak kampanya kapsamında bazı ürünlerin alışverişe dahil olmadığını unutmamak gerek. Alkollü ürünler, sigara, elektronik ürünler gibi belirli ürünlerin bu kampanya dışında tutulduğunu belirtmek önemlidir.

Ramazan Pidesi Fiyatları (1)Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Migros'un resmi mobil uygulaması üzerinden veya çağrı merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilirler. Migros'un bu kampanyasıyla Ramazan ayı alışverişlerinin daha ekonomik hale geldiği belirtiliyor.

Editör: Resul Özdil