MHP Düziçi İlçe Başkanı Ecz.Mehmet Fatih Mart,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP İlçe Başkanı Mart yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Yıllarca insanımızın manevi duygularını suistimal eden, kendileri içerde kolları ve komutası dışarda bir yapı olan Feto ve destekçileri tarafından, 15 Temmuz 2016 tarihinde, Mübarek Ülkemize, tarihi bir ihanet gerçekleştirilmiş ve bu sonucunda da, Polis Harekât Okulu ve TBM Meclisine bombalar yağmış, masum vatandaşımıza ateş edilmiştir ve doğrudan demokrasimiz hedef alınmıştır.

Bu ihanet sonucu 251 vatandaşımız şehit 2194 vatandaşımızda gazi olmuştur. Daha büyük çapta can kaybına sebebiyet vereceği belli olan kalkışma hareketi, Devlet adamlarımızın yerinde kararları ve Milletimizin kahramanca direnci ile durdurulmuştur.

Ülkücü Milliyetçi Hareket, her zaman Devletinin emrinde, Milletinin yanında olduğunu 15 Temmuz’da da göstermiş ve bu ülküsünde ne kararlı olduğunu ispatlamıştır.

O lain kalkışmayı nefretle anıyorum, yapanlar hem bu dünyada hem ahirette hesabını vereceklerdir. Allah, bu aziz millete böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. “
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.