Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düziçi İlçe Teşkilatı bugün önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin de yer aldığı toplantıda Cumhuriyet mahalle başkanını seçti.

Her mahalleye böyle bir koordinatör atayarak, teşkilatlanmaya hızlandıracak olan Mhp, ilçede daha fazla kişiye hitap etmeyi hedefliyor. Göreve geldiği günden bu yana çalmadık kapı bırakmayan, Mhp İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart, Cumhuriyet mahalle muhtarı olarak seçilen Harun Kitiş'e görevinde başarılar diledi.

Toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı M.Fatih Mart, Yerelde başarı geneldeki başarıya da etmen olacaktır. Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Parti içi çalışmalarımızda görev dağılımını daha kolay yapmak, bölge bölge güçlü şekilde teşkilatlanmak için mahalle başkanlarını belirliyoruz. Daha önce Uzunbanı , Kurtuluş ve Boğaziçi Mahallesi temsilcimizi belirlemiştik. O arkadaşlarımız çalışmalarına başladı. Şimdi de Cumhuriyet mahalle başkanımızı belirledik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

‘ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPARIZ’

Öte yandan toplantıda açıklamalarda bulunan Mhp Cumhuriyet mahalle muhtarı Harun Kitiş, “İlçe teşkilatımız bize güveniyor ve elinden gelen desteği veriyor. Onların arkamızda olmasını bilmek bize güven veriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup çıkarmayacağız. Bu süreçte üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Milliyetçi Hareket Partisinin gücü ortada. Bunu daha da yukarıya taşıyacağız. Buna güvenimiz de inancımız da tam” dedi.