Geçit, 14 Şubat 2024 akşam saat19.30 da Tuğra Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa katılarak vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Geçit burada yaptığı konuşmada “Dört yıldan bu yana yürüttüğümüz seçim çalışmaları ve aday adaylık sürecimiz sonunda bizleri aday göstermediler. Bizim aday gösterilmememiz yönünden bir sıkıntımız yok. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı aday adaylığını açıklamamasına rağmen, arkamızdan farklı oyunlar çevirerek bizi sırtımızdan vurmuştur. Bizi sırtımızdan vurmamıştır, halkımızı sırtından vurmuştur. Ben aday degilim diye dört tane aday adayının elini kaldıramayan ilçe başkanı aday olmuştur.

Milliyetçi hareket partisi bu davaya gönül vermiş insanları yok saymıştır. Biz her zaman Devlet beyin emrindeyiz. Ama biz bunu kabul etmiyoruz. Neyi kabul etmiyoruz. Arkamızdan bıçaklanmayı, hançerlenmeyi kabul etmiyoruz.

Yusuf Çomu başkanım diyordun ki! Yiğit olan döne döne dövüşür. Ben yiğidim döne döne dövüştüm. Yiğit olmayıp döne döne dövüşmeyenlerden hesap soracaksınız. Ben yiğidim. Niye yiğidim biliyor musunuz! Meydandaydım. Korkmadım, çekinmedim, er meydanındaydım ben.

Yanlış anlaşılmasın bizim makamda mevkide gözümüz yok. Üç tane daha aday adayı arkadaşımızın yanında dimdik duracağıma söz verdim. Ama bana iftiralar atarak, sahte raporlar düzenleyerek gönderen kişinin yanında değilim. Bana mafya demiş. Benim mafyalığımı gören var mı arkadaşlar. Ben 15 yaşındaki çocuğa yol veren kişiyim.

Kemalettin Geçit, 3 aydır çocuğunun yüzünü göremeyen birisi. Takım elbiseyle yatıp takım elbiseyle kalkıyorum. Bizim şu anki adayımız siz çalışın biz 2028 de düşünüyoruz diyordun. Kardeşim, niye bize yalan söylüyorsun, niye bizi aldatıyorsun.

Biz gecemizi gündüzümüze katarak emek vermişiz. Hadi beni uygun görmediniz 3 tane daha aday adayı da mı yetersiz di. Hepsi pırlanta gibi insanlardı.

DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ

Biz meydandayız. Allah izin verirse, Allah nasip ederse. Ben verdiğim sözün arkasındayım. 3 tane daha aday adayımın arkasındayım. Ama beni arkamdan vuran kim olursa olsun arkasında değilim. Bizi sadece camide eğilirken görürsünüz. Eğilmeyeceğim, beni kimse eğemeyecek.” Dedi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK