Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düziçi Kadın, Aile Çocuk Engelli Platformu(KAÇEP) başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure dağıttı.


MHP Düziçi ilçe KAÇEP Başkanlığı yönetici ve partililer, Hicri Muharrem ayı Atatürk ve Demokrasi meydanında aşure dağıttı.

Mhp Kaçep Başkanı Mevlüdiye Sonay Kete, "Böyle mübarek aylar toplumumuzu, insanlarımızı birleştirir. Birliğimizi pekiştirir. Bizlerde böyle mübarek ve anlamlı bir günde halkımızla iç içeyiz. Bizler sadece bu günlerde değil, toplumumuzun ortak bütün değerlerinde varız. Muharrem ayının ülkemize hayırlar ve bereket getirmesini diliyorum. Gücümüzü halktan alıyoruz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. MHP'li bayanlar olarak her zaman toplumsal projelere imza atarak milletimizin yanında olacağız." dedi.

Mhp Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart ise Muharrem ayı dolayısıyla bu etkinliği düzenlediklerini kaydederek, "Dinimizce Muharrem ayı kutsal bir ay ve bu aya özel olarak yüzyıllardır aşure etkinliği ülkemizde yapılıyor. Birlik ve beraberliğimizi arttıran, kaynaşma ve dayanışmayı sağlayan bu tür özel günlerde halkımızla iç içe olunması bakımından bu etkinliğin verimli geçtiğini düşünüyorum. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. Haber: Fatma Hakkoymaz Şimşek