CHP Osmaniye Milletvekili aday adaylardan Mahmut Yaş seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürüyor.
Sıkmadık el, fethetmedik yürek, dokunmadık kalp bırakmamak üzere yola çıkan Veteriner Hekim Mahmut Yaş'ın Kadirli ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.


Aday Adayı Yaş’ın ile temaslarında İlçe Başkanlığı görevini Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Orhan Döğüşçü ile Halil Dallı’da yer aldı.


CHP Kadirli İlçe Başkanı Ahmet Yalınkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mahmut Yaş, CHP milletvekili aday adayı olduğunu belirterek destek istedi.


CHP Osmaniye Milletvekil Aday Adayı Veteriner Hekim Mahmut Yaş CHP Kadirli İlçe Başkanı Ahmet Yalınkılıç'la Türkiye'de yaşanan ekonomik koşullar ve ekonomik zorluklarla ilgili sohbet etti.
Milletvekili Aday Adayı Yaş CHP iktidarında tüm sorunların çözümleneceğini ifade ederek ” Bizim iktidarımızda sayın genel başkanımızın dediği gibi 'hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek' tüm öğrencilerimize öğle yemeğini ücretsiz olarak vereceğiz.


Aile sigortası uygulamamızla anneyi ve ailenin geleceğini sigorta edeceğiz. Çiftçilere sağlanacak olanaklarla hem kredi borçlarını sileceğiz hem de yeniden üretim yapabilmesine imkan sağlayacak çalışmalar yapacağız.


Bu köhne sistemin sebebi olan tüm sorunlar ortadan kalkacak. Bunun için elbirliği içinde çalışmamız lazım” diye konuştu.


Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli İlçe Başkanı Ahmet Yalınkılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Mahmut Yaş'a başarılar diledi.

KADİRLİ GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Veteriner Hekim Mahmut Yaş Kadirli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek CHP Osmaniye Milletvekili aday adaylığı için yola çıktığını söyledi.
Veteriner Hekim Yaş; çoğulcu demokrasinin demokratik yaşamın bir parçası olduğunu ifade ederek “Demokrasinin yaşanması ve yaşatılması için , hakça adil bir düzen için, hak, hukuk, adalet için verilen mücadelede gazetecilerin yerleri doldurulamaz. Gerçek adaletli bir seçim ancak gazetecilerin özgür yayınlarıyla gerçekleşebilir. Biz gazetecilerin değerini ve demokratik yaşam içerisindeki önemini biliyoruz. Onun için Kadirli'deki ziyaretime gazeteciler cemiyetini ziyaret etmek istedim” dedi.
Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise nazik ziyaret için teşekkür etti.
Ersin Şimşek