Yetkililerden gelen bilgilere göre, metro hattı kapanmadı, yalnızca teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.
Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Sınırlı
M3 Bakırköy Sahil ile Kayaşehir Merkez durakları arasında sefer yapan metro hattındaki teknik arızanın sebebi henüz bilinmiyor. Arıza nedeniyle bazı duraklarda yolcu yoğunluğu oluştu.
Bakırköy Yönüne Gidişler Devam Ediyor
Seferler, İlkyuva durağından Bakırköy yönüne kontrollü ve çift taraflı olarak gerçekleştiriliyor. Metro yetkilileri ve güvenlik görevlileri, yolcuları anonslarla bilgilendirerek doğru yönlere yönlendiriyor.
Yetkililer, arızanın kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vatandaşların sabırlı olması ve metro istasyonlarındaki görevlilerin yönlendirmelerine uyması tavsiye ediliyor.





