Kütahya'da yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan bir olay, halk arasında büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyadan kadınları taciz ettiği iddia edilen bir şahıs, kadın elbisesi giydirilerek dövüldü ve aşağılandı. Olay, şüpheliler tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşılarak daha da büyük bir skandala dönüştü.

Antalya'da bir otobüs çıkan yangında kullanılamaz hale geldi Antalya'da bir otobüs çıkan yangında kullanılamaz hale geldi

Edinilen bilgilere göre, 2 ay önce Kütahya'da gerçekleşen olayda, Berna K. isimli kadın, Ahmet D. (24) isimli şahsı sosyal medya üzerinden taciz iddiasıyla bir eve çağırdı. Ahmet D., eve vardığında Berna K.'nın yanı sıra 3 erkek şahıs ile karşılaştı. Bu kişiler tarafından darp edilen ve kadın iç çamaşırı giydirilen Ahmet D., ayrıca kadın elbisesi giydirilerek zorla oynatıldı ve bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Ahmet D. polise başvurarak şikayetçi oldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.