DERYA YANIK – SEYDİ GÜLSOY – TURGUT KARARMAZ
Ak Parti Osmaniye ilk sıra adayı, (son dakika değişiklik olmaz ise) Bakan Derya Yanık. İkinci sıra adayı ise Seydi Gülsoy olduğu iddia ediliyor.
MHP, 28. Dönem Milletvekili Aday listesini açıklayan ilk parti oldu ve Osmaniye listesinde Düziçi ilçesinde bir ismin olmaması dikkat çekti. Bu durum, MHP'nin Düziçi ilçesi seçmenlerinde tepkiyle karşılanırken, Ak Partinin ise aday listelerine odaklanıldığı ve Turgut Kararmaz isminin masada oluğu iddia edildi.
Özellikle Ak Parti, genel merkezinde Cumhur ittifakını Düziçi ilçesinde daha güçlü yer alması için özellikle son dönemde ilçede gerçekleştirilen hizmetleri de göz önünde tutarak partinin çeşitli kademlerinde yıllarca hizmet vermiş olan Turgut Kararmaz isminin değerlendirmede olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Osmaniye’nin 3. Büyük ilçesi olan Düziçili seçmenin tercihi şehirde seçim sonuçlarını direk etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.
Kulislerde Dolaşan Ak Parti Aday Listesi
Kulislerde Dolaşan Ak Parti Aday Listesi
Muhabir: User 1
Yorumlar





