Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Hasanbeyli Kaymakamı Kürşat Yelli, beraberindeki ilçe protokolüyle Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşayan Şehit Piyade Er Mahmut Savı’nın babası Ömer Savı’yı ziyaret ederek şehit ailesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
İLÇE PROTOKOLÜ ŞEHİT BABASIYLA BULUŞTU
Kaymakam Kürşat Yelli’ye ziyarette Hasanbeyli Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Kocaman, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Beytullah Yarlına, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Ali Mücahit Kaya, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Anıl Şanal ile İlçe Müftüsü Ahmet Yolcu eşlik etti.
Heyet, vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna şehit olan Piyade Er Mahmut Savı’nın babası Ömer Savı ile bir süre sohbet etti.
30 AĞUSTOS’TA ANLAMLI VEFA
Büyük Zafer’in 104. yıl dönümünde gerçekleştirilen ziyaret, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere ve geride bıraktıkları ailelerine gösterilen vefanın bir örneği oldu.
Ziyarette Şehit Piyade Er Mahmut Savı’nın hatırası yad edilirken, tüm şehitler rahmet ve minnetle anıldı.
“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”
Hasanbeyli Kaymakamlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret, Yeşilyurt Mahallesi’nde şehit ailesiyle kurulan gönül bağı ve milli birlik mesajıyla anlam kazandı.



