6 Şubat Depremi’nin Yıl Dönümünde Öğrencilere Moral Etkinliği

6 Şubat 2023’te yaşanan büyük depremin ikinci yıl dönümünde, Kayasuyu İlkokulu, öğrencilerin yaşadığı olumsuz etkileri hafifletmek ve unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla pamuk şeker etkinliği düzenledi.

Bu anlamlı etkinlik kapsamında, Andırın Mehmet Ali Zengin Anaokulu Müdürü Merdan Bıçakçı ve okul öncesi öğretmenleri Edibe Karacan ile Betül Avcı, hazırladıkları pamuk şekerleri öğrencilere ikram etti.

Kayasuyu İlkokulu’ndan Deprem Gününde Anlamlı Etkinlik (3)

Deprem Gününde Umut ve Gülümseme

Depremin izlerini hala taşıyan çocukların yüzlerindeki mutluluk, etkinliğin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Pamuk şeker dağıtımıyla öğrenciler, bu zor günü güzel bir anıya dönüştürme fırsatı buldu.

Kayasuyu İlkokulu’nun düzenlediği bu etkinlik, yalnızca bir tatlı ikramı değil, aynı zamanda çocukların psikolojik iyileşmesine katkı sunan bir sosyal dayanışma örneği oldu.

Kayasuyu İlkokulu’ndan Deprem Gününde Anlamlı Etkinlik (2)Teşekkür ve Takdir

Depremin acılarının tazeliğini koruduğu böyle bir günde, öğrencilere moral veren ve içimizi ısıtan bu etkinliği düzenleyen Kayasuyu İlkokulu’na, Andırın Mehmet Ali Zengin Anaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Kadirli’li Öğretmen Rumeysa Çevlik, Dünyanın En İyi 50 Öğretmeni Arasında Kadirli’li Öğretmen Rumeysa Çevlik, Dünyanın En İyi 50 Öğretmeni Arasında

Kayasuyu İlkokulu’ndan Deprem Gününde Anlamlı Etkinlik (1)

Editör: Enes şimşek