Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yaklaşan seçim tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Ozan Atılgan, 6 Ocak 2026’da gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olduğunu duyurdu.
Başkan Atılgan, esnafla yıllardır aynı yolda yürüdüğünü belirterek, sahadaki sorunları yakından gördüğünü ve oda çalışmalarını titizlikle takip etmeye devam edeceğini ifade etti.
"Uzun yıllardır sizlerle aynı yolda yürüyen, aynı direksiyonun başında ekmeğini kazanan, aynı sorunlarla mücadele eden bir kardeşiniz olarak; Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden aday olduğumu saygıyla kamuoyuna duyuruyorum."
Başkan Atılgan, görev süresi boyunca oda yönetimi olarak hizmet kalitesini artırmak ve esnafın haklarını korumak için büyük çaba gösterdiklerini vurguladı. Atılgan, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Görev süremiz boyunca odamızı daha güçlü bir yapıya kavuşturmak, esnafımızın hak ve menfaatlerini korumak, sektördeki değişime ayak uydurmak ve hizmet kalitemizi yükseltmek için büyük bir özveriyle çalıştık. Sizlerden aldığım güç ve destekle, başladığımız işleri tamamlamak ve odamızı daha ileriye taşımak için yeniden göreve talibim."
Seçimlerin 6 Ocak 2026 tarihinde yapılması beklenirken, Atılgan’ın adaylığı esnaf ve üyeler tarafından yakından takip ediliyor.



