Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, sevgi ve şefkat dolu bir atmosferde Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Vatandaşlarla Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi (1)Uzun çarşıda kurulan standda kandil simidi ikramıyla vatandaşların kadir gecesini kutlayan Başkan Olcar, aynı zamanda belediye binasında çalışan ekipleriyle bir araya geldi.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Vatandaşlarla Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi (2)Başkan Olcar, "Şefkatin ve sevginin sıcaklığı ile bu en güzel gecede vatandaşlarımız ve belediye çalışanlarımızla bir arada bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Uzun çarşıda kurulan standımızda kandil simidi ikramı ile vatandaşlarımızın kadir gecesini kutlarken, belediye binamızda çalışan ekiplerimizle bir arada bulunduk." ifadelerini kullandı.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Vatandaşlarla Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi (3)Kadir Gecesi'nin manevi atmosferinde, belediye başkanı ve çalışanlarıyla birlikte olmanın önemine vurgu yapan Başkan Olcar, "Mert Belediyecilik" anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Kastamonulu Dönerci Hamdi Usta: Dönerin Mucidi Kastamonulu Dönerci Hamdi Usta: Dönerin Mucidi

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Vatandaşlarla Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi (5)Bu samimi buluşma, Kadir Gecesi'nin manevi atmosferini hissetmek isteyen vatandaşlar için anlamlı bir deneyim oldu.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Vatandaşlarla Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi (4)

Muhabir: Mustafa Düzenli