Hane hane dolaşarak vatandaşlarla buluşan Baysal, sıcak bir karşılama ile karşılaştı. Hane ziyaretlerinde vatandaşlarla yakından ilgilenen Baysal, güleryüzüyle dikkat çekti.

Babasından kalan ata tohumlarını İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne verdi Babasından kalan ata tohumlarını İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne verdi

İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a Yoğun İlgi (6)Mahalle sakinleri, adaylarına büyük bir ilgi gösterirken, memnuniyetlerini samimi tavırlarıyla dile getirdiler.

İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a Yoğun İlgi (5)Sıcak sohbetlerin yaşandığı ziyaretlerde, Baysal'ın vatandaşların sorunlarına duyarlı yaklaşımı takdirle karşılandı.

İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a Yoğun İlgi (4)
Vatandaşların gözlerinden okunan memnuniyet, Baysal'ın seçim çalışmalarının ne denli etkili olduğunu gösterdi.

İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a Yoğun İlgi (3)Baş Mahalle sakinleri, İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a desteklerini göstermekten çekinmediler.
İyi Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Baysal'a Yoğun İlgi (1)Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi atmosfer Osmaniye'de daha da hareketlenirken, adaylar da halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Baysal'ın Baş Mahalle'deki bu etkileyici ziyareti, yerel seçimlerin nabzını tutan bir gösterge olarak ön plana çıkıyor.

Editör: Resul Özdil