Tıp Bayramı'nın Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesine katkılarına da vurgu yapan Baysal, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdir etti.

Baysal'ın mesajında şu ifadelere yer verildi: "Tıbbiyeli öğrencilerin 14 Mart 1919'da işgal altındaki İstanbul'da gerçekleştirdikleri eylemle yaktıkları bağımsızlık meşalesi, Kurtuluş Savaşı'na giden yolda etkili olmuş ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti dünya devletleri arasındaki saygın yerini almıştır. Her yıl 14 Mart gününü Tıp Bayramı olarak kutlayan bizler, bir canı kurtarmayı bütün insanları kurtarmak olarak kabul eden bir neslin evlatları olarak hekimlerimizin bu ülke insanının sağlığı için gece gündüz demeden ve her şart altında fedakârca çalışmasının paha biçilmez değerini çok iyi biliyoruz. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarımızı ve hekimlerimizi saygıyla selamlıyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü

Sibel Baysal'ın mesajı, sağlık çalışanlarının ve hekimlerin önemine vurgu yaparak, onların fedakarlıklarını ve değerini anlamlandırdı.

Editör: Resul Özdil