İstanbul’un 11 bin 500 noktasında internet erişim hizmeti İBB WiFi’da kota sınırlaması kalktı.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'un her bölgesinde çok daha fazla kişiye erişebilmek için yeni lokasyon kurulumlarıyla kapsama alanını genişleten  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Wi-Fi internet hizmetine bir yenilik daha getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve telekomünikasyon altyapı iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan Türkiye’nin en büyük ücretsiz internet ağı İBB Wi-Fi, artık kota sınırlaması olmadan kullanıma sunulacak. 

Aylık 60 GB kullanım kotası ile kullanıma sunulan İBB Wi-Fi hizmetinde kota sınırı tamamen kaldırıldı. Bu sayede kullanıcılar kota sınırına takılmadan ücretsiz İBB Wi-Fi hizmetinden dilediğince yararlanabilecekler.  

11 BİN 500 ERİŞİM NOKTASI

Tehdit gruplarında hedef: Devlet kurumları! Tehdit gruplarında hedef: Devlet kurumları!

İstanbul genelinde, meydan, park, bahçe, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, yurt, kreş, hastane, toplu taşıma araçları ve daha birçok kamusal alanda 11 bin 500 erişim noktasında 6 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla sınırsız, ücretsiz, güvenli ve hızlı internet hizmeti veriyor. İstanbullular  İBB Wi-Fi’ya “İstanbul Senin” uygulamasını indirerek kolaylıkla erişebiliyor.

Kaynak: igf