Osmaniye'de düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası, AK Parti MKYK Üyesi ve 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreniyle son buldu.

Osmaniye Voleybol İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuvada, 7 takımdan oluşan 68 kadın sporcu kıyasıya mücadele etti.

Turnuvanın final maçı büyük heyecana sahne olurken, Gençlik Spor takımı şampiyonluğu elde etti. İkinci Gökkuşağı ve üçüncü ise Baro takımı oldu.

Çilek Saplarını Atmayın! Bedava Sirke Tarifi: Saçları Parlatıyor, Bağışıklığı Güçlendiriyor Çilek Saplarını Atmayın! Bedava Sirke Tarifi: Saçları Parlatıyor, Bağışıklığı Güçlendiriyor

Ödül töreninde konuşan İsmail Kaya, turnuvanın, kadınların spor alanındaki başarılarını kutlama, voleybolun birleştirici gücünü vurgulama ve şehrin spor kültürü ile kadınların spora katılımına olan katkısını öne çıkarma açısından önemine dikkat çekti.

Kaya, turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara teşekkürlerini iletti ve gelecek yıllarda da turnuvanın büyüyerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Ayrıca, turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Voleybol Federasyon Temsilcisi Osman Kıbrıslıgil ve diğer katkıda bulunanlara teşekkürlerini sundu.

Editör: Mustafa Düzenli