Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Ellek Beldesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Ellek Belediye binasında yaptığı konuşma da; Seçim döneminden bu yana Ellek Ak Parti'ye her zaman en güçlü desteğiyle sahip çıkmıştır. Biz de bundan dolayı tüm Ellekli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürü de bir borç biliriz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da beldemize çok güzel hizmetler yapıldı. Tüm ilçelerimize, ilimize hizmetler yapılıyor ama şu anda Ellek'teyiz, Ellek'i konuşacağız. Eğer bizim iktidarımız öncesinde beldeye şu hizmetler gelecek deseydik inanmazlardı ama hamdolsun burada çok gayretli bir belediye başkanımız var, çok gayretli bir teşkilatımız var ve bu başarının nedeni de bizim teşkilatımızın birlik ve beraberliğinden kaynaklanmaktadır. Bundan dolayı ben hepinizi tebrik ediyorum.

Bize düşen Ankara'da sizin projelerinizi yakından takip etmek. Ellek beldemize çok güzel bir millet bahçesi kazandırıldı. Onun yanına gençlerimiz için güzel bir güzel bir halı saha yaptık. Burası bir kompleks. Hemen o halı sahanın yanında kapalı spor salonunun kompleksi de çalışması devam ediyor. Voleybol sahası yapıldı, basketbol sahası yapıldı.

Başkanımla beraber, Spor Toto Başkan’ın yanına gittik. Bunun yanındaki o boşluğa da güzel bir yüzme havuzu yakışır dedik ve sözünü, sözleşmesini aldık. O da Ellek beldemize hayırlı uğurlu olsun dedik geldik. Yapılanları tekrar anlatmayacağım.

Biz bu yatırımların hepsini takip edeceğiz inşallah. Ancak yine basın mensuplarımız burada olduğu için özellikle belirtmek istiyorum. Eskiden bir söylem vardı. Bu aralar bunu çok kullanmıyorlar. Bunu yıktık hamdolsun. Bunu bir daha kimsenin kullanmasına da müsaade etmeyeceğiz.

Ellek'in sahibi, Düziçi'nin sahipleri burada

Düziçi'nin sahibi yok. Ellek’in sahibi yok diyorlardı. İşte Ellek'in sahibi, Düziçi'nin sahipleri burada. Düziçi'nin de, Osmaniye'nin de sahibi var. Hamdolsun çok güzel hizmetler yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek.

Bu söylem bitti ama bunu vurgulayarak söylüyorum. Çünkü bu söylemi kıracağız ve kırdık. İşte Osmaniye'nin sahipleri burada.

Birbirinden güzel yatırımlar var. Bu yatırımları da yapmaya devam edeceğiz. Caminin önüne bir meydan projesi gerçekleştirecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla da bu durumu bir istişare ettik.

Ellek'e, ilçe olmak yakışır. Biz seçimlerin ilk gününde geldiğimizde konuşuyorduk. Yüzde yetmiş AK Parti'ye oy verdi. Ellek beldemiz o zaman biz de yüzde doksan oy verirseniz burayı ilçe yapmak için girişimde bulunacağız sözünü vermiştik. Eğer Türkiye'de ilçe olunma anlamında bir çalışma yapılacaksa ilk olacak yer Ellek beldemizdir. Bu yatırımlarla, bu donanımla, bu altyapıyla elektriğimiz ilçe olmayı çoktan kazandıracağız inşallah.

Salı günü Ulaştırma Bakanımız inşallah burada. Düziçi ilçemiz için geliyor. Buradaki yapılacak olan yatırımları hep birlikte takip edeceğiz, teşkilatımızla beraber, Düziçi'nde olacağız.

Organize Sanayi Düziçi'mizin tamamını Osmaniye'mizi ilgilendiriyor. Bu çok önemli bir konu. Tekrar vurgulamak istiyorum. Bir ilde bir organize sanayi var ve orası dolmadıysa ikinci organize sanayinin kurulmasına izin vermezler

Diye bir algı var. Doğru. Osmaniye Organize Sanayimiz doldu. Kadirli'yle ilgili genişlemesini gerçekleştirdik. Dediler ki Osmaniye'ye bu olmaz. Yani bunu en başından dile getiriyoruz. Yani bürokratlarla belki ilk görüştüğümüzde konuşulunca işte Osmaniye'nin yapısı gereği organize sanayileri mevcut dediler. Ama Düziçi teşkilatı olarak Düziçili hemşehrilerimiz olarak ve bizler buna inandık. Hep birlikte buna sahip çıktık. İşte ilçe başkanımızın, il başkanımızın, önderliğinde tüm Düziçi

Düziçi heyeti, İl Genel Meclis Üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız toplanıp toplanıp geldiler. Evrakları elden takip ettiler. Neredeyse bize söylediler. Biz Ankara'da adım adım takip ettik.

işte bu birlik ve beraberliğin başarısı olarak Düziçi Organize Sanayi kuruldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bu Düziçili hemşehrilerimizin artık il dışına gidip iş bulma ihtiyacı ortadan kalkacak. Düziçi'mize çok büyük bir katma değer sağlayacak.

Bu da tüm Düziçili hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Düziçi bizim göz bebeğimiz” diyerek konuşmasını tamamladı. Haber: Ersin Şimşek