Polis teşkilatının 176'inci kuruluş yıl dönümü sebebiyle Düziçi Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Hedef, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Düziçi Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Hedef, Türk polisinin her zaman özverili şekilde vatana hizmet ettiğini kaydetti. Hedef, "İlçemizin huzur ve asayişi için mesai kavramı bilmeden çalışan, vatandaşın hak ve özgürlüklerini koruma görevini başarıyla yürüten polislerimize teşekkür ediyoruz. Biz mahalle muhtarları olarak şehrimizin huzuru ve emniyeti için her zaman polisimizin yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz son günlerde zorlu bir süreçten geçiyor. Asker ve polisimiz, vatandaşımızın can güvenliği için her türlü fedakârlığı gösteriyor. Polis Teşkilatının 176'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Düziçi İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım ise Emniyet Teşkilatı olarak her zaman muhtarların desteğini gördüklerini kaydetti. Yıldırım, "Polis Teşkilatımızın 176'inci kuruluş yıl dönümü sebebiyle bizleri ziyaret etmeniz Emniyet Teşkilatı olarak bizleri mutlu etti. Muhtarlarımız bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Mahallelerinin hakimi olduğu için asayiş noktasında muhtarlarımızın bilgisi bizim çok büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Haber: Ersin Şimşek