AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ü ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve Osmaniye’ye kazandırılan hizmetler ele alındı.
AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan görüşmenin verimli geçtiği belirtilirken, Osmaniye’de yürütülen çalışmalar ve teşkilatın saha performansı üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Osmaniye İçin İstişare Mesajı
İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, teşkilat çalışmalarının güçlenerek devam ettiğini vurguladı.
Binboğa açıklamasında, “Teşkilat çalışmalarımız, sahadaki faaliyetlerimiz ve şehrimize kazandırdığımız hizmetler üzerine verimli istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Ahmet Büyükgümüş’e Teşekkür
Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’e teşekkür eden Binboğa, nazik kabulleri ve değerlendirmelerinin önemli olduğunu belirtti.
AK Parti Osmaniye teşkilatının saha çalışmalarını sürdürdüğü ve önümüzdeki süreçte yeni projeler için temaslarını artıracağı öğrenildi.




