AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık" AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"

Başkan Çenet, avukatların önemli bir meslek grubunu temsil ettiğini belirterek, adaletin sağlanmasında ve hukukun üstünlüğünün korunmasında büyük bir rol üstlendiklerini ifade etti.

İbrahim Çenet, Avukatlar Günü'nde Osmaniye Baro Başkanı Ve Avukatları Ziyaret Etti (3)Bu vesileyle, avukatların hukukun üstünlüğünü savunmada gösterdikleri çabaları takdir ettiğini ve Avukatlar Günü'nü en içten dileklerle kutladığını belirtti.

Ziyaret sırasında Baro Başkanı Mehmet Karakoç ve avukatlar, belediye başkanının nazik ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

İbrahim Çenet, Avukatlar Günü'nde Osmaniye Baro Başkanı Ve Avukatları Ziyaret Etti (2) Başkan Çenet'in Avukatlar Günü'nü kutlaması ve samimi ziyareti, avukatlar arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini pekiştirirken, hukuk camiası ile belediye arasındaki ilişkilerin güçlenmesine de katkı sağladı.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek