Başkan Yumrutepe, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları ile Hasanbeyli'nin doğal kaynaklarını korumayı ve vatandaşlara sağlıklı bir çevre sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Hasanbeyli'de Çevre Temizliği Atağı Kanallar Ve Dereler Düzenli Temizlenecek (5)Bu kapsamda belediye ekipleri, kanalların ve derelerin temizlenmesi için düzenli aralıklarla çalışma yürütecek.

Hasanbeyli'de Çevre Temizliği Atağı Kanallar Ve Dereler Düzenli Temizlenecek (4)Hasanbeyli halkına da bir çağrıda bulunan Başkan Yumrutepe, "Halkımızdan isteğimiz, kanalların ve derelerimizin temiz tutulması konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri. Bu sayede daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam sürdürebiliriz" dedi.

Alanya’da en renkli festival Alanya’da en renkli festival

Hasanbeyli'de Çevre Temizliği Atağı Kanallar Ve Dereler Düzenli Temizlenecek (2)Belediye başkanı, ilçenin genelindeki çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların da bu konuda duyarlı davranmasının önemine dikkat çekti.

Hasanbeyli'de Çevre Temizliği Atağı Kanallar Ve Dereler Düzenli Temizlenecek (1)Hasanbeyli Belediyesi'nin çevre temizliği ve halk sağlığı için gösterdiği çaba, ilçe sakinlerinden takdir topluyor. Ersin Şimşek 


 

Muhabir: Ersin Şimşek