Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün başlattığı yol ve sokak yenileme çalışmaları hız kazanırken, program dahilinde tüm mahallelerde parke yol çalışmaları süratle devam edecek.
Hasanbeyli'de Altyapı Güçlendiriliyor Parke Yol Çalışmaları Başladı (7)Başkan Yumrutepe, mevcut yolları yenileyerek Hasanbeyli sakinlerine yakışır modern bir ilçe oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Hasanbeyli'de Altyapı Güçlendiriliyor Parke Yol Çalışmaları Başladı (5)Yapılan bu çalışmalar sayesinde vatandaşların daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için gerekli her türlü konforun sağlanması amaçlanıyor.
Hasanbeyli'de Altyapı Güçlendiriliyor Parke Yol Çalışmaları Başladı (4)Yapılan çalışmaların ilçe halkına daha güvenli ve kaliteli ulaşım olanakları sunacağını belirten Yumrutepe, tüm projeleri vatandaşların ihtiyaçlarını gözeterek yürüttüklerini ifade etti.

Hasanbeyli'de devam eden parke yol çalışmaları sayesinde, ilçenin altyapısı güçlendirilecek ve halkın yaşam kalitesi artırılacak.
Hasanbeyli'de Altyapı Güçlendiriliyor Parke Yol Çalışmaları Başladı (1)Hasanbeyli Belediyesi'nin ilçeye olan bağlılığını ve çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Başkan Yumrutepe, belediye olarak halkın mutluluğunu ve refahını artırmak için çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı


 

Muhabir: Ersin Şimşek