Açılışa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Belediye Başkanı Adem Uzun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Bakan Uraloğlu, caminin restorasyonunun önemine değinerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Uraloğlu, “Ulaştırma Bakanı olarak birçok açılışta bulundum, hepsi kıymetliydi. Bugün ise hem Sivas’ımızda üretilen bir vagonun teslim töreni vesilesiyle buradayım hem de Hasan Paşa Camii’nin açılışı için bulunmak benim için gerçekten farklı ve kıymetli oldu. Rabbim, emeği geçen herkesten razı olsun ve buradan güzelce ibadet etmeyi bizlere nasip etsin” dedi.
Konuşmanın ardından dua edilerek caminin kurdelası kesildi ve Bakan Uraloğlu ile beraberindekiler, Hasan Paşa Camii’nde cuma namazını kıldı.





