Hadise, otomobil markasının lansmanında yaptığı konuşmada, hayatında kimsenin olmadığını ve her aşkın iyi gelmediğini vurguladı. "Her aşk iyi gelmiyor maalesef" diyen Hadise, partnerinin her konuda destek olması durumunda savaşabileceğini ancak böyle bir ilişkinin olmadığını belirtti.

Hadise (5)Şarkıcı, "Hayatımda kimse yok. Kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim” şeklindeki açıklamasıyla da dikkat çekti. İş hayatını aşk ilişkilerinin önüne asla koymadığını ifade eden Hadise, pandemi dönemlerinde yaşadığı ciddi ilişkilerde bile bu prensibi bozmadığını dile getirdi.

Hadise (6)Aşk dileyen Hadise, "Ben güçlü bir kadınım ama aşk başka bir konu. Ben aşk kadınıyım, artık bana gerçek anlamda iyi gelen biri ile aşk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu

Hadise (2). "İnşallah düzgün biri olur hayatımda. Sadece aşk olsun diye birini istemiyorum" diyen Hadise, "Kendine güvenen şöyle gelsin" diyerek sözlerini tamamladı.

Hadise (3)Hadise'nin 2022 yılında evlendiği Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kaldığı hatırlatıldı.

Hadise (4)Hadise'nin aşkla ilgili samimi açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının ilişki ve aşk konusundaki görüşleri, kadınlara ve ilişki arayışında olanlara ilham veriyor.

Hadise (1)

Osmaniye'ye Yepyeni Bir Ses Yepyeni Bir Soluk: Tuğba Gül Bal Osmaniye'ye Yepyeni Bir Ses Yepyeni Bir Soluk: Tuğba Gül Bal

Hadise'nin gelecekteki aşk hayatı ve kariyeri merakla bekleniyor. 

Editör: Resul Özdil