• DOLAR 32,25 %-0.03
  • EURO 34,69 %-0.11
  • ALTIN 2.404,50 %0.17
  • BİST100 10.337 %0.00
  • BITCOIN 62.300 %-2.65
  • ETHERIUM 3.001 %-2.25
19°

Fiyatları Haberleri

Fiyatları haberleri ve güncel Fiyatları gelişmeleri, Fiyatları ile ilgili tüm video, Fiyatları fotoğrafları ve Fiyatları haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Ekonomi

6 Şubat depreminin etkileri hala devam ederken, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için barınma önemli bir sorun olmaya devam ediyor.

Genel

Osmaniye'de yeni açılan İncir Ağacı Kafe, Osmaniyeli gazetecilerin ilgisini çekti. Kafenin lezzetli yemekleri, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları, gazetecilerin beğenisini...

Ekonomi

Sıfır kilometre araç almayı düşünenler için Honda Civic'in fiyatları yenilendi ve daha erişilebilir hale geldi.

Ekonomi

Türkiye'de beklenen zamların ardı arkası kesilmiyor ve son olarak sigara fiyatlarına büyük bir zam geldi.

Ekonomi

Otomobil firmaları, Nisan 2024 için sıfır kilometre araçların fiyatlarını belirledi ve özellikle Renault Clio'nun fiyatları merak ediliyordu.

Ekonomi

Paskalya tatili nedeniyle dünya genelinde piyasaların kapalı olması, altın fiyatlarını da etkiledi.

Ekonomi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, çay ve kahve fiyatları yeniden belirlendi.

Ekonomi

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

Ekonomi

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, bayram şekeri fiyatlarında yaşanan artış dikkat çekiyor.

Ekonomi

Sigara kullanıcılarının sık sık merak ettiği konulardan biri olan sigara fiyatları, farklı markalar arasında önemli farklılıklar göstermektedir.

Ekonomi

Volkswagen Golf, Mart 2024 itibarıyla güncellenmiş fiyatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Ekonomi

Türkiye'de sıfır kilometre otomobil alımı yapacaklar için Opel Astra'nın fiyatları ve Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti konusu son günlerde yoğun...