Arsuz Gazeteciler Cemiyeti, olağan genel kurulunu 29 Kasım 2025 Cumartesi günü Arsuz Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımla yapılan kongrede, cemiyetin yeni yönetimi üyelerin oylarıyla belirlendi.


Giray Dartar Arsuz Gazeteciler Cemiyeti’nde Güven Tazeledi (3)Kongrede İki Liste Yarıştı

Genel kurulun divan başkanlığını Ahmet Abdullahoğlu, divan üyeliklerini ise Sedat İskenderoğlu ve Işık Şener üstlendi. Seçimlerde iki ayrı liste yarıştı:

Oylama sonucunda Giray Dartar’ın listesi 19 oy, rakip liste ise 15 oy aldı. Böylece Dartar, cemiyet başkanlığında güven tazeleyerek yeni dönem için yetki aldı.


Giray Dartar Arsuz Gazeteciler Cemiyeti’nde Güven Tazeledi (1)Yeni Yönetim Belirlendi

Seçim sonrası Arsuz Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

  • Giray Dartar

  • Miray Aytekin

  • Nevzat Kurt

  • Şeyhmus Çelik

  • Mert Murat Yaşar

Yeni yönetimin, bölgede gazetecilik mesleğinin gelişmesi, basın mensuplarının mesleki haklarının korunması ve cemiyet faaliyetlerinin güçlendirilmesi adına kapsamlı çalışmalar yürütmesi bekleniyor.

Muhabir: Öznur Atayeter