AK Parti Düziçi Gençlik Kolları, ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi

AK Parti Düziçi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt, genç seçmenlerle bir araya gelerek hem sosyal hem de siyasi bağları güçlendiren bir etkinliğe imza attı. Çiftmazı Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknik programı, İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci ve İl Yeni Seçmen Birim Başkanı Bekir Erdem koordinasyonunda gerçekleşti.


Genç Seçmenler Çiftmazı Tabiat Parkı’nda Buluştu (2)Gençlerle Doğada Buluşma

Düziçi’nin doğal güzelliklerinden biri olan Çiftmazı Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, ilçe yeni seçmen başkanı Ayyüce Aksoy ile birlikte, ilk defa oy kullanacak genç seçmenler de katıldı. Piknik programı boyunca gençlerle sohbet edildi, gündeme dair fikir alışverişi yapıldı ve çeşitli etkinliklerle keyifli bir gün geçirildi.


Genç Seçmenler Çiftmazı Tabiat Parkı’nda Buluştu (3)“Daha Güçlü Bir Gelecek İçin”

Program sonrası konuşan AK Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt, etkinliğin verimli geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İlk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizle bir araya gelmek bizler için çok değerliydi. Onların enerjisi, ülkemizin yarınları için umut veriyor. Daha güçlü bir gelecek için hep birlikte hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz.”

Osmaniye’de Serinliğin Adı: Düziçi
Osmaniye’de Serinliğin Adı: Düziçi
İçeriği Görüntüle

Genç Seçmenler Çiftmazı Tabiat Parkı’nda Buluştu (1)Gençlik Siyasete Hazır

İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci de, yeni seçmenlere yönelik programların devam edeceğini ifade ederek gençliğin siyasetteki yerine dikkat çekti:

“Gençler sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugünümüzdür. Onların aktif katılımı, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmamızda en büyük güçtür.”

Muhabir: Enes şimşek