Osmaniye'nin Düziçi ilçesi doğa güzellikleriyle çevre illeri hayran bırakmaya devam ediyor. Dağcılık ve doğa sporları kulüplerinin vazgeçilmez adresi olan Düziçi her hafta bir grubu ağırlıyor.

-İlçeye en çok doğa severi getiren Gazi Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü neredeyse iki haftada bir Düziçinde farklı rotalara gelerek, ilçemizi tanıtmaya devam ediyor.

-Gazi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Halil Eşgi, Düziçi dünyada eşi benzeri olmayan yerlere sahip olmasıyla her zaman bizim ilgimizi çekti. Dumanlı yaylası, Düldül dağı ve çevresi, Karacaoğlan Kanyonu, Ademin Şelalesi, Deve mağarası en sık etkinlik düzenlediğimiz bölgeler. Etkinliklerimizin çoğunu Düziçi dağcılık ve doğa sporları kulübüyle gerçekleştirdik. Gaziantep dışındaki doğa severleri de Düziçine çağırmayı ihmal etmediklerini söyledi.

-Gaziantepli dağcılar son olarak Düziçinde bulunan Ademin şelalesi ve Deve mağarasına etkinlik düzenledi. Bu hafta Osmaniye dağcılık ve doğa sporları kulübü (odak) Karacaoğlan kanyonuna etkinlik düzenleyecek. Haber: Ersin Şimşek