Türkiye'de nakit sıkıntısı yaşayan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Yükselen enflasyonla birlikte gelirlerle giderleri karşılama imkanları daralıyor. Bu durumda birçok kişi, giderlerini karşılayabilmek için borçlanmayı tercih ediyor.

Para-4Ancak, aydan aya artan borçlanma tutarları kişisel bütçeleri tıkanır hale getiriyor ve çözülmez bir sorun haline geliyor.

Para-3Tam da bu noktada ek kaynaklara ihtiyaç duyuluyor. Ancak, ek kaynakları sağlamak sorunlu bir ekonomik süreçte kolay değil. Garanti BBVA, bu olumsuzluklar karşısında müşterilerine yeni bir kampanya ile yüksek limitli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Mayıs Ayında Çalışanlara Sevindirici Haber: Ekstra Mesai Ücreti ile Maaşlar Artıyor Mayıs Ayında Çalışanlara Sevindirici Haber: Ekstra Mesai Ücreti ile Maaşlar Artıyor

Para-1300.000 TL Limit Var!

Bankalar genellikle ihtiyaç kredisi başvurularında yüksek limitlere onay vermezler. Çünkü yüksek limitli krediler, bankalar için zararlı olabilir ve BDDK tarafından cezalandırılabilirler. Bu nedenle, bankalar genellikle ortalama limitleri tercih ederler.

Para 3Ancak Garanti BBVA, şu anda başlattığı kredi kampanyası ile müşterilerine 300.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır.

Para 5Bu kampanya, müşterilere büyük bir nakit ihtiyacında önemli bir destek sağlıyor.

Editör: Resul Özdil