Kafkas, takımının ligde kalması için hedeflerini net bir şekilde belirledi.

Kafkas, "Geldiğimizden beri ilk kez üst üste 2 galibiyet aldık. Şimdi bunun tadını çıkaracağız. Çok önemli maçlarımız var. Kayserispor, kupa maçları ve Galatasaray maçı var. Son olarak da Samsunspor ile bitireceğiz. Ben ligde kalacağımıza çok inanıyorum. Mondihome Kayserispor'u deplasmanda yenmek çok kolay değil. Kalan 4 maçta mutlaka 1 tane deplasman galibiyetine ihtiyacımız var. Ya da Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor. Son maçı da içeride kazanırsak 42 puan bu ligde kalır gibi duruyor. Kalan 4 maçta 2 tanesini kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Adana'da protokol üyeleri ve basın mensupları futbol maçında buluştu Adana'da protokol üyeleri ve basın mensupları futbol maçında buluştu

Fatih Karagümrük, ligde kalma mücadelesinde kritik bir dönemeçte bulunuyor. Son 2 maçta elde ettiği galibiyetlerle ateş hattından kurtulan İstanbul ekibi, ligde kalabilmek için son 4 maça odaklanmış durumda. Takımın önünde Kayserispor, Galatasaray, Gaziantep FK ve Samsunspor maçları bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar, bu zorlu maçlardan en azından 2 galibiyet almayı hedefliyor. 

Muhabir: Ertuğrul Salih Çimen