Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Etimesgut Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
Soruşturma kapsamında yapılan ihbarlar üzerine Beşikçioğlu'ndan kan, idrar ve saç örnekleri alındı. Edinilen bilgilere göre, yapılan incelemede esrar testinin pozitif çıktığı öne sürüldü.
2014 Yılındaki İfadesi Yeniden Gündemde
Test sonucunun kamuoyuna yansımasının ardından Beşikçioğlu'nun 2014 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifade yeniden gündeme geldi. O dönemde verdiği ifadede, "Esrar içtiğim için pişmanım, bir daha kullanmayacağım." dediği belirtildi.
Soruşturma Sürüyor
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma devam ederken, test sonuçlarına ilişkin resmi adli sürecin sürdüğü bildirildi. Konuyla ilgili yeni gelişmelerin soruşturmanın ilerleyen aşamalarında kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.




