Gaziantep Havalimanı'na gitmek üzere Hatay Havalimanı'ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na ait EM 708 kuyruk numaralı helikopter, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde düşerek kaza kırıma uğradı. Kazada bulunan 2 pilot şehit olurken, bir teknisyen de yaralandı.

İskenderun'da "En İyi Kaynağı Ben Yaparım" yarışması düzenlendi İskenderun'da "En İyi Kaynağı Ben Yaparım" yarışması düzenlendi

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterin Gaziantep Havalimanı'na gitmek üzere Hatay Havalimanı'ndan kalktığı sırada, henüz bilinmeyen bir nedenle düştüğü bildirildi. Saat 22.49'da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'nin temas ettiği helikopterde bulunan 2 pilot hayatını kaybederken, bir teknisyen yaralandı.

Haberin duyulmasının ardından olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı teknisyen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Emniyet Teşkilatı, kahraman pilotlara Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine ve millete başsağlığı dileklerini iletti. Yaralı polise ise acil şifalar temenni edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Resul Özdil