Yıldız'ın aktardığı bilgilere göre, emeklilere yapılacak olan 15 bin TL'lik ödemenin planlanan tarihi 1 Nisan olarak belirlendi.

"İşsizlik ilk çeyrekte azalsa da veriler umut verici" "İşsizlik ilk çeyrekte azalsa da veriler umut verici"

Ssk Ve Bagkur Emeklilerinin Fark Odemeleri 6 7 16808773 9844 Amp2024 yılında emekli maaşlarına yapılan %49,25 oranındaki zam ile en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükseldi ve bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye çıkarıldı. Ancak, bazı emekliler bu rakamların yetersiz olduğunu düşünüyorlar.

Erdoğan Şeriata Düşmanlık, Dinin Kendisine HusumettirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2024 yılını emekli yılı ilan ediyoruz" açıklaması, emeklilerin beklentilerini artırdı.

Emekli Can ÇekişiyorYaprak Hırka Yıldız, Cem Küçük'ün programında emeklilere ek zam yapılması ihtimalinin gündemde olduğunu ifade etti ve 1 Nisan tarihini işaret ederek, "Ek zam gelme ihtimalinin olduğunu söyleyenler var. Burada 1 Nisan tarihi işaret ediliyor, ekonomistler tarafından. Yani 1 Nisan’da emekli maaşları yeniden yükseltilebilir" dedi.

Para-3Yıldız ayrıca, emeklilere yönelik 3 yıllık anlaşmalı bankaların promosyonları hakkında da bilgi verdi.

Para-2Bu bilgilere göre, ING Bankası bu yıl en yüksek promosyonu sunan banka oldu. Promosyon miktarları 15 bin TL’ye kadar çıkabilirken, alt sınır 7.500 TL ile 10 bin TL arasında olacak. Promosyon ücretlerinin bayram sonrasında netleşeceği belirtildi.

Para 7Bu gelişmeler, emeklilerin finansal durumunu olumlu yönde etkileyecek gibi görünüyor.

Para 3Emeklilerin taleplerine dair yapılan bu adımlar, onların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik atılmış önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz