Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi de emeklilere ek bir destek sağlıyor. İzmir genelinde bulunan 25 bin emekliye 1500 TL’lik bayram ikramiyesi verileceği duyuruldu.

Ssk Ve Bagkur Emeklilerinin Fark Odemeleri 6 7 16808773 9844 AmpBelediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Değerli emeklilerimiz, 2024’te de yanınızdayız. Sosyal yardım kriterlerine uyan 25 bin emeklimize Ramazan Bayramı öncesinde 1.500’er TL nakdi destek sağlayacağız. Mutfaklarınızdaki yangını biraz olsun hafifletebilirsek ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı Yaklaşırken Osmaniyeli Vatandaşlar Kesim Ücretlerini Merakla Bekliyor Kurban Bayramı Yaklaşırken Osmaniyeli Vatandaşlar Kesim Ücretlerini Merakla Bekliyor

Emekli Can ÇekişiyorAncak, emekli ikramiyelerinin emekliler açısından yetersiz olduğu ve yüksek enflasyonun devam eden etkileri sebebiyle daha büyük artış beklentisi hakim. Hükümetten 31 Mart öncesi zam yapılması bekleniyor.

Para-1Emekliler için bu müjdeli haberler, bayram öncesinde ekonomik olarak rahatlama sağlayacak.

Para 5 Ancak, emeklilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri için daha kapsamlı ve sürekli çözümlere ihtiyaç olduğu da unutulmamalıdır.

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz