Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, 31 Mart seçimlerinin ardından düzenlenen mazbata töreninde, kazanılan zaferin, uzun mücadeleler ve yoğun çabaların bir sonucu olduğunu belirtti. Seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, aldıkları mazbatanın, hizmet yolculuklarında yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı. Yeşildemir, “Rabb'im hayırlı eylesin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın inşallah” diyerek, önlerindeki 5 yıl boyunca, hizmet etmeye, Ellek'i yaşanabilir bir belde haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Abbas Yesildemir Esi

Yeşildemir, tüm vatandaşlara, oy veren vermeyen herkese, demokratik haklarını kullandıkları ve desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti. Bu desteğin, demokratik bir seçim sürecinin yaşanmasına olanak tanıdığını belirtti. Seçimlerin kazasız belasız atlatıldığını, Ellek'te AK Parti olarak en yüksek oy oranına ulaşıldığını ifade ederek, bu başarının, partisi ve teşkilatı adına bir şükran borcu olduğunu dile getirdi.

Ellek Belediyesi Mazbata

Başkan, gelecek dönemde de halkın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çalışmaların artarak süreceğini, sosyal belediyecilik anlayışının ön planda tutulacağını, her zaman vatandaşın yanında olacaklarını vurguladı. Ayrıştırıcı politikalardan kaçınacaklarını, her görüş ve düşünceden insanla birlikte hareket edeceklerini, öneri ve eleştirilere açık olduklarını belirtti.

DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ

Ayrıca, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem de konuşmasında, seçim sürecinin zorluklarına ve bu süreçte gösterilen dayanışmaya değindi. Ellek'in, Osmaniye ilçeleri arasında AK Parti için önemli bir zafer olduğunu, bu başarının, partinin bölgedeki gücünü pekiştirdiğini belirtti. Çillem, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir'in liderliğinde, ilçenin daha da gelişeceğine ve ilçe olma yolunda önemli adımlar atılacağına inandıklarını ifade etti.

Editör: Ersin ŞİMŞEK