Belediyenin çalışma arkadaşlarının, geçmişlerimizin medfun bulunduğu mezarlıklarda temizlik ve ot biçme çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yeşildemir, aynı zamanda ana ve ara sokaklardaki çukurların da sıcak asfalt ile yamalandığını duyurdu.

Ellek Belediyesi'nden Güçlü Belediyecilik Hareketi (3)Yeşildemir, yaptığı açıklamada, "Ellek Belediyesi olarak #GüçlüBelediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mezarlıklarımızın temizliği ve bakımıyla birlikte, ana ve ara sokaklarımızdaki çukurları da sıcak asfalt ile yamalayarak vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde bayramı geçirmelerini sağlayacağız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyeti ve huzuru için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ellek Belediyesi'nden Güçlü Belediyecilik Hareketi (1)Ellek halkı, belediyenin bu hızlı ve etkili müdahalesine memnuniyetle karşılık verirken, Ramazan Bayramı öncesinde yapılan bu çalışmalarla ilçenin daha temiz, daha düzenli ve daha güvenli bir hale getirilmesi bekleniyor. 

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Helikopter Kazasında Hayatını Kaybetti İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Helikopter Kazasında Hayatını Kaybetti

Ellek Belediyesi'nden Güçlü Belediyecilik Hareketi (5)Ellek Belediyesi'nden Güçlü Belediyecilik Hareketi (4)Ellek Belediyesi'nden Güçlü Belediyecilik Hareketi (2)

Muhabir: Resul Özdil