Düziçi Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törenle, yönetim değişikliği gerçekleşti. Daha önce Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Adnan Bozdoğan, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atandı. Prof. Dr. Bozdoğan, görevi Dr. Öğr. Üyesi Selim Serhan Yıldız'dan devraldı.

Gurbetteki Hemşerimizden Acı Haber: Mersin'de Trafik Kazasında Resul Beyazdurna hayatını kaybetti Gurbetteki Hemşerimizden Acı Haber: Mersin'de Trafik Kazasında Resul Beyazdurna hayatını kaybetti

Turgay Uzun - Selim Serhan

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, törende yaptığı konuşmada, Düziçi Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri çalışma hayatına hazırlama konusunda yenilikçi bir anlayışla yönetildiğini ve bu sayede alanında nitelikli uzmanlar yetiştirildiğini vurguladı. Prof. Dr. Uzun, görev süresi boyunca başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Dr. Öğr. Üyesi Selim Serhan Yıldız’a teşekkürlerini ileterek çiçek ve plaket takdim etti. Prof. Dr. Adnan Bozdoğan’a da yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek verdi.

Duzici Myo Oku

Öte yandan, Düziçi Meslek Yüksekokulu'nun eski müdürü Selim Serhan Yıldız, Osmaniye Belediyesi'nde yeni bir göreve başladı. Yıldız, belediye başkan yardımcısı olarak atandı ve bu yeni rolünde de şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Duzici Myo

Prof. Dr. Adnan Bozdoğan, üç yıl süreyle yürüteceği müdürlük görevinde, Düziçi Meslek Yüksekokulu'nu daha da ileriye taşıma hedeflerini belirtti.

Editör: Ersin ŞİMŞEK