Milletimizin ruhani değerlerini yaşatmak adına önemli bir adım olan bu inşaat, sizlerin değerli katkıları ve desteğiyle şimdiye kadar önemli bir noktaya ulaşmış bulunuyor. Ancak, hedefe ulaşabilmek ve bu kutsal yapıyı tamamlamak için sizlerin yardımına ihtiyacımız devam ediyor.

Kubbenin altındaki yarım kubbelerin beton döküm aşamasına gelindiği şu günlerde, camii inşaatının tamamlanması için sizlerin desteği elzemdir. Bu sebeple, Düziçi Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı olarak, tüm Düziçi halkını ve sevgili destekçilerimizi bu önemli projeye destek olmaya davet ediyoruz.

Düziçi Halkı Ve Destekçileri Mehmet Akif Ersoy Camii İnşaatına Destek Olmaya Davet Ediliyor (2)Bayramın manevi atmosferinde, bu hayırlı işe katkı sağlamanızı temenni eder, yardımlarınızı bekleriz.

Bağış İçin IBAN Numarası: TR06 0001 0007 4496 2116 7750 01

Düziçi Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı olarak, tüm katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. Allah'a emanet olun.

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü

Not: Bağış yapmak isteyenlerin yukarıdaki IBAN numarasını kullanarak katkıda bulunabileceği belirtilmiştir. 

Muhabir: Ersin Şimşek