Osmaniye İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, yeni göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. İl Müftülüğü makamında gerçekleşen ziyaretlerde, kentin farklı kurum ve kuruluş temsilcileri Dr. Taşcı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Bu kapsamda, SMMM Odası Başkanı Sebahattin Aydoğan, Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretçiler, hem kişisel olarak hem de temsil ettikleri kurumlar adına Taşcı’ya yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennilerini iletti.
İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, Osmaniye’de yapılacak dini ve toplumsal hizmetlerde birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Taşcı, “Nazik ziyaretleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hep birlikte, ilimiz için hayırlı ve faydalı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretler sırasında, kentteki dini hizmetlerin kalitesinin artırılması, toplumun manevi değerlerine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi ve iş birliği ile sürdürülecek hizmet anlayışının önemi de dile getirildi. Kurum temsilcileri, İl Müftüsü ile fikir alışverişinde bulunarak, ilerleyen dönemde yapılacak faaliyetlerde destek vereceklerini belirtti.
Osmaniye’de İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı’ya gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretleri, hem toplumsal dayanışmayı pekiştiren hem de dini ve kültürel hizmetlerde iş birliğini güçlendiren önemli bir etkinlik olarak öne çıktı. İl Müftüsü’nün görev süresince kente yönelik projeler ve hizmetlerin artarak devam etmesi bekleniyor.




