Yanık, Başkan Fidan'ın tecrübesiyle beldeye güzel hizmetler sunmaya devam ettiğini ifade etti.

Ziyaret sırasında Derya Yanık, Başkan Fidan'la beldenin gelişimi ve sürdürülebilir kalkınması için yapılan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yanık, Cumhur İttifakı'nın başarılı adayı olan Fidan'ın belde halkı için önemli hizmetler sunacağına ve beldenin refah seviyesini artıracağına olan inancını dile getirdi.

Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan, Yanık'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, belde halkının yaşam kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, belde için önemli projelerin yürütüldüğünü ve bu projelerle Türkmen'in daha iyi bir geleceğe taşınacağını belirtti.

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

Yanık'ın ziyareti, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının ve Cumhur İttifakı'nın Türkmen Beldesi'ndeki gücünün bir göstergesi olarak değerlendirildi. Başkan Veli Fidan'ın tecrübeleriyle beldeyi daha ileriye taşıma hedefi, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın Türkmen Beldesi'nde halk için çalışmaya devam edeceğini gösteriyor.

Muhabir: Ersin Şimşek