Yanık, ziyaret sırasında Başkan Özer'in AK Belediyecilik bayrağını beldede dalgalandırmaya devam ettiğini belirterek, Cevdetiye'nin tarım ve ticaret potansiyeliyle Osmaniye ilinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

Derya Yanık'tan Cevdetiye Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (1)Yanık, Başkan Özer'in tecrübesi ve önderliğiyle Cevdetiye'nin daha da güzelleşeceğini ifade etti. Beldede gerçekleştirilen projeleri ve hizmetleri takdirle karşıladığını belirten Yanık, AK Parti'nin yerel yönetimdeki başarılarının Cevdetiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadığını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Özer, Yanık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belde halkının yaşam kalitesini artırmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Cevdetiye'nin tarım ve ticaret alanındaki potansiyelini değerlendirerek, beldeyi daha ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Derya Yanık'tan Cevdetiye Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (2)Derya Yanık'ın ziyareti, AK Parti'nin Osmaniye ilinde ve Cevdetiye Beldesi'nde yürüttüğü başarılı çalışmaların devam edeceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. 

Muhabir: Mustafa Düzenli