GÜNCELLEME - Isparta'da trafik kazasında şehit olan trafik polisi için tören düzenlendi GÜNCELLEME - Isparta'da trafik kazasında şehit olan trafik polisi için tören düzenlendi

Ziyaret sırasında Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, Derya Yanık ve AK Parti heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret kapsamında belediyenin çalışmaları ve projeleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Derya Yanık Ve Ak Parti Heyetinden Hasanbeyli Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (4)Yumrutepe, belde halkının refahı ve yaşam kalitesinin artırılması için belediyenin sürdürülebilir projelere imza attığını ifade etti.

Derya Yanık Ve Ak Parti Heyetinden Hasanbeyli Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (4)Yanık, Hasanbeyli Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili takdirini dile getirerek, belediyenin yürüttüğü projelerin beldeye katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Derya Yanık Ve Ak Parti Heyetinden Hasanbeyli Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (1)Yanık ve beraberindeki heyetin ziyareti, Hasanbeyli Belediyesinin yerel yönetimdeki başarılarını sürdürmesi ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunması adına önemli bir destek olarak değerlendirildi.

Derya Yanık Ve Ak Parti Heyetinden Hasanbeyli Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti (2)AK Parti heyetinin ziyareti, Hasanbeyli'nin geleceği için belediye yönetimiyle işbirliği içinde çalışmaya devam edileceğinin bir göstergesi olarak görüldü.

Muhabir: Mustafa Düzenli