Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adayı İş Adamı Mehmet Bozdağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bozdağ, Türk milletinin kahramanlık destanını anarak, şehitleri minnetle andı.

Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Bozdağ, "18 Mart, milletimizin var olma ve bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği bir gündür. Çanakkale'de verilen mücadele, Türk milletinin azmi ve inancıyla yazılmış unutulmaz bir destandır." dedi.

Şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde bugün bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti'nin var olduğunu belirten Bozdağ, "Şehitlerimizi minnetle anıyor, onların bize mirası olan bu güzel vatanı korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun." şeklinde konuştu.

Bozdağ, mesajını şu sözlerle tamamladı: "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun."

Editör: Resul Özdil