Gebeli Mahallesi'nde, tarihi Gebeli çınarı altında düzenlenen etkinlikte, Aktürk, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların beklenti ve taleplerini dinledi.

Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (21)Osmaniyeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Aktürk, mahalle sakinlerine partisinin projelerini ve vizyonunu tanıttı.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (19)Mahalle sakinleri de bu fırsattan yararlanarak adaya sorular yönelterek, mahallelerinin sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşlerini paylaştılar.

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (18) Aktürk, halkın taleplerini dikkate alarak, mahallelerinin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını belirtti.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (17)ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
 Demokrat Parti'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, seçim kampanyası kapsamında Gebeli Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (16)Gebeli Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Aktürk, mahalle sakinleriyle de bire bir görüşerek onların sorunlarını dinledi.

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (15)Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Aktürk, partisinin yerel yönetimdeki projelerini ve hedeflerini anlattı.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (14)Esnafın işlerini ve mahallelerinin sorunlarını dinleyen Aktürk, onların talep ve önerilerini dikkate alarak, belediye yönetiminde daha katılımcı bir yaklaşım benimseyeceklerini ifade etti.

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (13)Vatandaşların güvenliği, altyapı sorunları, çevre düzenlemesi gibi konuların ele alındığı buluşmada, mahalle sakinleri de sorunlarını doğrudan adaya ileterek çözüm taleplerini dile getirdiler.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (20)GEBELİ KAHVESİNE ZİYARET 
Demokrat Parti'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, seçim çalışmaları kapsamında Gebeli Mahallesi'nde bulunan bir kahveyi ziyaret etti.

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (12)Kahvede okey oynayan vatandaşlarla bir araya gelen Aktürk, mahalle sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (11)Gebeli Mahallesi'ndeki kahveyi ziyaret eden Aktürk, kahvehanede oturan vatandaşlarla selamlaşarak, onların görüşlerini dinledi. 
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (9)Kahvehanede bulunan vatandaşlarla birlikte bir süre okey oynayan Aktürk, mahalle sakinleriyle yakın temas kurarak onların beklenti ve taleplerini öğrenmeye çalıştı.
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (10)Kahve sohbetinde mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunları dinleyen Aktürk, belediye başkanı seçilmesi halinde bu sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. 
Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (8)Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği bu etkinliğin ardından diğer mahallelerde de benzer buluşmalar düzenleyerek halkla yakın temasını sürdüreceğini belirtti.

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (6)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (5)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (4)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (3)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (2)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (1)Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Gebeli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu (7)

Editör: Ersin ŞİMŞEK